Dream Bouw
Dagelijks bereikbaar op 0477 66 68 84 of stuur ons een mail!
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 
Prijs vals plafond

De prijs voor een vals plafond

Wilt u voor uw plafond renovatie een vals plafond laten plaatsen en wilt u hiervoor graag de prijs weten? Dan bent u bij Dreambouw aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vals plafonds of spanplafonds, gyproc wanden, en nog meer renovatie diensten, en leveren hiervoor steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding aan onze klanten. Bent u dus benieuwd naar de kostprijs van uw nieuwe plafond? Laat dan meteen een bericht achter via het contactformulier.

Onze aanpak – uw prijsvoordeel!

Een nieuw plafond plaatsen zonder dat u hiervoor een enorme investering moet doen, het kan! Wij, van Dreambouw zijn al jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van plafonds en wanden. Wij kunnen eenvoudig en snel uw woning weer opknappen en een moderne look geven. Bent u uw renovaties aan het plannen en bent u benieuwd naar de kostprijs voor het plaatsen van een vals plafond? Neem dan een kijkje op onze website en vraag meteen uw gratis offerte aan!

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wanneer men akkoord gaat met de offerte gaan wij zo snel mogelijk aan de slag.

Een spanplafond; de beste oplossing

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. We nemen vooraf de mogelijkheden door in een persoonlijk gesprek. Op basis van deze informatie maken we een offerte en delen wij de prijs voor het plaatsen van de verlaagd plafond met u mee.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds, ook voor allerlei andere gyprocwerken kunt u bij ons terecht. Maar waarom kiezen wij steeds weer voor een vlas plafond bij een plafond renovatie? Het brengt vele voordelen met zich mee:

  • Thermisch isolerend;
  • Flexibel in afwerkingsmogelijkheden;
  • Prijsvoordeel;
  • Eenvoudig en snel te plaatsen;
  • Geluidswerend;
  • Keuze uit moderne designs;

Op onze website kunt afbeeldingen van eerdere realisaties bekijken. Wenst u meer informatie of een prijsindicatie? Neem dan meteen contact op via het formulier op de website. Wij helpen u graag verder!

Hoe een prijsaanvraag doen?

Door de jaren heen is Dreambouw een gevestigde waarde geworden in de renovatiesector. We slagen er telkens weer in om uw ruimte een nieuwe look te geven aan een zeer voordelig tarief door middel van een plafondrenovatie met een vals plafond. Een gerichte prijs kan u volledig vrijblijvend bekomen door meteen met ons contact op te nemen! Dit kan via het contactformulier op onze website of door te bellen naar 0477/66.68.84.

Contact