Dream Bouw
Dagelijks bereikbaar op 0477 66 68 84 of stuur ons een mail!
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 
Plafond herstellen

UW Plafond herstellen door Dreambouw

Wilt u een plafond laten herstellen door een specialist? Maak dan kennis met Dreambouw. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het herstellen van plafonds door onze expertise in verlaagde plafonds en gyproc werken. Met onze multifunctionele dienstverlening hebben we dus een gepaste oplossing voor elke specifieke situatie.

Een spanplafond zorgt voor een verlaging van het plafond en geeft een moderne look aan de gehele ruimte. In dit geval plaatsen we een kunstdoek uit polyester of pvc met behulp van enkele profielen net onder het huidige plafond. Maar ook met gyproc kunnen we een geheel nieuw plafond installeren of uw huidige plafond herstellen. Zoals u kunt zien hoeven er geen breekwerken aan de pas te komen bij een herstelling van uw plafond. Neem contact op voor een prijsofferte op maat!

Uw woonruimte herstellen met een plafondrenovatie

Wilt u uw plafond laten herstellen maar kijkt u al op tegen de breekwerken, stoffige ruimtes en hoge kosten? Kies dan voor een spanplafond of een oplossing met Gyproc platen. Om de situatie correct in te schatten en de juiste kleur te bepalen voor uw interieur kunnen we door een plaatselijk bezoek de juiste oplossing aanbieden. Maak dus een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de situatie van uw plafond te bekijken doen we geheel vrijblijvend alle opmetingen en maken we meteen een prijsofferte op zodat u weet voor welke kosten u staat. Wat kunt u verder nog verwachten van ons?

  • Snelle herstelling van plafond en muren op locatie;
  • Veel mogelijkheden op vlak van kleur en design
  • Vaste partner van kwaliteitsmerk Extenzo;
  • Kwaliteit = prioriteit;
  • Betaalbare tarieven;
  • Oplossingen op maat voor elk probleem;

Ook voor ander andere herstellingen en renovatiewerken kan u op Dreambouw rekenen. Zo zijn wij ook betrouwbare partner voor montage van nieuwe gyproc wanden, badkamerrenovaties, kleine elektriciteitswerken en totaalrenovaties. Wij van Dreambouw hechten veel waarde aan een optimale klantenservice voor alle reparaties, herstellingen en renovaties. Bel naar 0477/66 68 84 voor advies op maat.

Onze plafond herstellingen

Door gebruik te maken van duurzame materialen en door samen te werken met gekwalificeerde merken zoals Extenzo kunnen we een hoogstaande kwaliteit bieden. Spanplafonds worden geplaatst uit duurzaam polyester of pvc en bedekken meteen de beschadigde plafond. Bovendien bieden wij maar liefst 15 jaar garantie! De herstelling met een polyester spanplafond wordt vaak aangeraden omdat deze veel stabiliteit biedt waardoor mogelijkheden met betrekking tot verlichting groter worden. Een pvc-spanplafond is bovendien ook niet recycleerbaar. Verdere voordelen zijn dat deze type plafonds geluid en ook warmte isoleren, volkomen vlak en strak, condensvrij in vochtige ruimtes en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook het herstellen en plaatsen van een plafond met gyproc brengt enkele voordelen met zich mee voor het herstellen van een plafond. Zo is een gyproc plafond geluidswerend en thermisch isolerend en kunnen we op een zeer korte tijd schuine daken afwerken of plafonds verlagen.

Wij leveren steeds maatwerk. Eerst doen we alle nodige opmetingen in de betreffende ruimtes en maken een vrijblijvende prijsofferte op maat. Zo weet u steeds op voorhand wat u kunt verwachten.

Offerte op maat voor uw ruimte

Dreambouw is door de jaren heen een vaste waarde geworden in de sector. Wij hebben al vele klanten van een duurzame oplossing voorzien bij de herstelling van hun plafond. Wilt u een offerte op maat voor het laten herstellen van uw plafond? Of wenst u meer informatie over onze andere mogelijkheden. Neem dan contact op door te bellen naar 0477/66 68 84 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.

Contact