Dream Bouw
Dagelijks bereikbaar op 0477 66 68 84 of stuur ons een mail!
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 
Over ons

Dreambouw in een notendop

Wie zijn we en wat doen we precies? Wel, het antwoord is heel eenvoudig. Wij verkopen en monteren gyproc. Ook elektriciteitswerken voeren we uit. Met oog op slechts één doel: 100% klanttevredenheid.
Om dit te garanderen werken we met een klein, dynamisch team of anders gezegd: uw garantie op een continue kwaliteitscontrole van begin tot einde.

Hoe gaan we precies te werk?

IMG_9095Hebt u interesse in een een betrouwbare partner voor de montage van nieuwe gyproc wanden? Dan komt ons team graag bij u ter plaatse om alle mogelijkheden uitgebreid te kunnen bespreken. Wij doen geheel vrijblijvend alle opmetingen en maken een prijsofferte op maat van uw behoeften, stijl en beschikbare budget.

Na akkoord, doen we er alles aan uw de werken zo spoedig mogelijk te starten, zodat u snel kan genieten van een interieur in harmonie met uw smaak.

Dreambouw heeft heel wat troeven voor u in huis

Alle onmisbare voordelen van Dreambouw op een rijtje:IMG_9097

  •  Exclusieve en op maat gemaakte realisaties
  •  Betaalbare tarieven zonder in te boeten op kwaliteit
  •  Ieders smaak mogelijk ongeacht het budget
  •  Snelle en continue dienstverlening (ook tijdens weekends en feestdagen)

En alsof dat nog niet genoeg is, voorzien we ook graag uw badkamer van een complete renovatie. Ons bedrijf is immers ook gespecialiseerd in ieder type badkamerrenovatie, hoe klein of groot uw project ook moge zijn. Gaande van de betegeling van uw muren tot de installatie van een bad, toilet of douche, van de volledige vervanging van uw verouderde badkamer tot een gedeeltelijke renovatie om uw huidige badkamer op te smukken: ons team maakt er gegarandeerd een droompareltje van waar u na uw drukke werkdag tot rust kan komen!

Klant is koning…

…en wij doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Of we nu uw woning ter plaatse komen bezichtigen of u besluit ons zelf te bezoeken, ons bedrijf kenmerkt zich altijd door onze klantvriendelijke aanpak. We nemen de tijd voor u en lichten haarfijn toe welke materialen en systemen het meest geschikt zijn in de ruimte in kwestie. Bij ons bent u hoe dan ook van één ding zeker: een perfecte montage, die met de grootste zorg en aandacht tot in het kleinste detail wordt uitgevoerd! Mat, hoogglans, semihoogglans, eender welke afwerking kan u bij ons krijgen!

Contact Opnemen