Dream Bouw
Dagelijks bereikbaar op 0477 66 68 84 of stuur ons een mail!
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 
Gyproc

Gyproc kort en bondig toegelicht

Gyproc muren en plafonds kunnen worden opgetrokken uit verschillende materialen, dus waarom dan kiezen voor gyproc? Heel simpel: gyproc – of anders gezegd: gipskarton – is een milieuvriendelijk en licht product, dat niets dan voordelen voor u in petto heeft:

  • Flexibel in afwerkingsmogelijkheden
  • Snel en gemakkelijk te plaatsen
  • Ideale ondergrond voor egaal resultaat
  • Heel solide materiaal, ook berekend op zware voorwerpen
  • Brandveilig
  • Geluidswerend en thermisch isolerend

Hoogstaande kwaliteit voor een uitstekend resultaat

Als professionals uit Antwerpen, zijn we in staat om dankzij een diepgaande kennis en ervaring alle mogelijke gyprocwerken uit te voeren. Ons team plaatst zowel afkastingen als scheidingswanden, zowel schuifwanden als systeemwanden en nog veel meer en dit in om het even welke ruimte.
En niet alleen kan u op ons rekenen voor een diversiteit van diensten, maar ook voor hoogstaande materialen voor een uitmuntend resultaat. Dreambouw staat namelijk garant voor topkwaliteit, waarbij we gebruik maken van de producten en machines van de meest innovatieve bedrijven op de markt.

Interesse in onze dienstverlening?

Wilt u uw woonkamer ook voorzien van nieuwe muren, plafonds of wanden? Van een goedkope, maar toch meer dan degelijke oplossing? Of bent u op zoek naar de gepaste scheidingswanden voor op kantoor? Geen probleem. Bij Dreambouw bent u aan het goede adres voor gyproc maatwerk van topkwaliteit.

Contacteer ons snel voor bijkomende informatie. Voor een vrijblijvende prijsofferte kan u ons steeds bereiken via ons online contactformulier.
We trachten u hoe dan ook zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!

Contact Opnemen