Dream Bouw
Dagelijks bereikbaar op 0477 66 68 84 of stuur ons een mail!
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
 
Elektriciteit

Belang van een degelijke elektriciteitsinstallatie

Elektriciteitswerken – bij renovatie- of nieuwbouwwerken – zijn werken waar vaak minder aandacht aan wordt besteed dan aan andere facetten van een woning. Echter zijn ze onmisbaar voor uw comfort in het dagdagelijkse leven! Wilt dus zeker zijn van een elektrische installatie die voldoet aan alle vereisten en veiligheidsnormen? Vertrouw dan op ons en ga voor een elektricien die weet van aanpakken!

Algemene elektriciteitswerken: een must voor iedereen

Waarom? Elektriciteit is heel belangrijk, om welk pand het ook gaat en de installatie ervan is niet zonder gevaar. Het is dan ook in uw eigen de werken te laten uitvoeren door een stielman in zijn vak, een professional die ervoor zorgt dat uw veiligheid en comfort op de eerste plaats komt.

Uw wensen en behoeften staan bij ons voorop en ons team van elektriciens zorgt er dan ook voor dat deze stuk voor stuk worden omgezet in realiteit. Hebt u ons nodig voor uw verbouwingswerken, renovatie- of nieuwbouwproject, woning, bedrijfspand of appartementsgebouw? We bespreken graag alle mogelijkheden ter plaatse. Een perfect resultaat wordt in ieder geval altijd nagestreefd, ongeacht uw budget!

Welke elektriciteitswerken voeren wij uit?

Ons team weet niet alleen van aanpakken, we beschikken ook over jaren ervaring, zodat u op ons kan rekenen voor tal van services. Waarmee we u precies kunnen helpen? Hieronder een kleine greep uit ons kunnen:

  • Nieuwbouwprojecten en renovaties
  • Verbouwingen en herstellingen
  • De plaatsing van stopcontacten, schakelaars en lichtarmaturen
  • De plaatsing, vervanging of uitbreiding van zekeringskasten
  • De opsporing en verhelping van elektriciteitsstoornissen

Maar we doen nog veel meer. U kan bijvoorbeeld ook op ons rekenen, indien u een elektriciteitsplan nodig heeft voor uw keuring. Wij zetten uw elektriciteitsnetwerk letterlijk op de kaart en tekenen alles netjes uit, zoals het hoort.

Topelektricien, topelektriciteitswerken

Nodigt u ons uit bij u op kantoor of thuis, dan haalt u in één klap meer dan 15 jaar ervaring in huis. Terwijl onze bedrijfsleider al uw elektriciteitswerken – hoe klein of groot deze ook van omvang mogen zijn – uitvoert tot in de kleinste puntjes, ondersteunen onze gepassioneerde en enthousiaste medewerkers waar nodig.
Bij interesse of vragen, contacteer ons voor een gratis offerte.

Contact Opnemen